Gareth Bale. Foto: Greenwood/Bpi/Rex/Shutterstock / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESGareth Bale. Foto: Greenwood/Bpi/Rex/Shutterstock / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Gareth Bale. Foto: Greenwood/Bpi/Rex/Shutterstock / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Joe Ledley. Foto: Huw Evans/Rex/Shutterstock / HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESJoe Ledley. Foto: Huw Evans/Rex/Shutterstock / HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Joe Ledley. Foto: Huw Evans/Rex/Shutterstock / HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Gareth Bale retas av sina lagkamrater

Publicerad

Gareth Bale fick nyss ett kontrakt som gör honom till en av världens rikaste fotbollsspelare.

Men i Wales landslag är han fortfarande bara en i gänget.

– Det är bara den jargongen vi har, säger lagkamraten Joe Ledley enligt The Mirror.

 

Gillar du fotboll? Ladda ned SportExpressens app för de snabbaste nyheterna!

Alldeles nyligen satte Gareth Bale pennan till papperet och blev en av Real Madrids bäst betalda spelare.

Och jämfört med lagkamraterna i Wales är det ingen som kommer i närheten av jättestjärnan.

Inför lagets VM-kvalmatch mot Serbien berättar dock mittfältaren Joe Ledley, till vardags i Crystal Palace, att Bale inte tar till några divalater i landslaget.

– Vi bryr oss inte om vem han är. Vi är på honom ändå, och han är på oss. Det den jargongen vi har, säger Ledley till The Mirror.

– Det är främst för hans frisyr. Jag kan inte gå in för mycket i detalj, men när hans hår släpptes ut mot Georgien såg han ut som Tarzan. Då hade vi honom!

Hyllas för sitt golfspelande

I Wales lag är Gareth Bale den givna stjärnan, framför spelare som Joe Allen och Aaron Ramsey.

Men det är inte bara på fotbollsplanen som Gareth Bale är bäst i Wales.

Han är det också på ALLT annat.

– Han är rätt bra på golf. Det är deprimerande. Jag kan inte komma på någonting som han inte är bra på, säger Joe Ledley.

Men om han missar ett slag i golfen – då får han höra.

– Då är vi på honom direkt, säger Joe Ledley.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag