Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Galaxy-stjärnans miss – spred en avklädd bild

LA Galaxys tränare försvarar stjärnförvärvet Javier Hernandez som fick en tuff inledning på säsongen innan den pausades
Jonathan dos Santos
Foto: BPA/MB MEDIA / BPA/MB MEDIA BILDBYRÅN
Jonathan dos Santos firar med Zlatan Ibrahimovic
Foto: USA TODAY NETWORK / JAYNE KAMIN-ONCEA-USA TODAY SPOR SIPA USA

Jonathan dos Santos delade med sig av en bild på Instagram. 

Men det var uppenbarligen ett misstag från LA Galaxy-stjärnans sida. 

Bilden var nämligen tagen under ett avklätt möte med modellen Amanda Trivizas – och togs bort bara några minuter efter att den publicerats. 

Den mexikanske mittfältsstjärnan insåg snabbt sitt misstag och raderade bilden från sin Instagram, där dos Santos har över två miljoner följare. 

Men det spelade ingen roll. Bilden som den tidigare Barcelona-spelaren, som också var lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles Galaxy under två säsonger, uppenbarligen inte ville dela med sig av till sina följare hade skärmdumpats på flera håll och fick snabbt spridning i sociala medier. 

Motivet i fråga var alltså ett intimt möte i sänghalmen mellan fotbollsstjärnan själv och modellen Amanda Trivizas. 

Trivizas har tidigare uppmärksammats för sin relation med testosteronfenomenet Dan Bilzerian. 

Bröderna dos Santos fångades på skandalbilder

Det är oklart vad Jonathan dos Santos skulle ha bilden, som det framstår som att han medvetet tagit ur en så kallad selfieposition, till – men att det var ett misstag att dela den på Instagram är tydligt. 

Dos Santos har själv inte kommenterat nakenbilden, utan ägnat sina sociala medier-plattformar åt att gratulera sin bror Giovani, som fyllde år i veckan. Giovani dos Santos spelar även han för LA Galaxy, och har precis som sin bror även representerat Barcelona och Villareal. 

Båda bröderna var uttagna i Mexikos trupp till VM i Ryssland 2018, där de mötte Sverige i gruppspelet och gick vidare till åttondelsfinal. Det mexikanska landslaget var föremål för skandalrubriker i samband med VM, när det inför mästerskapet spreds bilder på hur landslagsstjärnor festade med ett 30-tal eskorter. Både Jonathan och Giovani dos Santos fångades på bild. 

Bilden i fråga
Foto: Instagram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.