Roland Nilsson spås bli FC Gothias nye tränare. Foto: Järeslätt Christer
Roland Nilsson spås bli FC Gothias nye tränare. Foto: Järeslätt Christer

Gais, Örgryte och Häcken blir - FC Gothia

Publicerad
Gais, Örgryte och Häcken blir - FC Gothia.
Den nya storklubben kommer att tränas av Gais nuvarande tränare Roland Nilsson, skriver fotbollskanalen.se.
- Det är för att skapa ett lag som kan ta sikta och göra en ordentlig satsning mot Europa, säger en källa till sajten.
Uppgifterna om Göteborgslagens planer på en sammanslagning av representationslagen slog ner som en bomb  Fotbollssverige.

Tränas av Nilsson

Nu kommer ytterligare detaljer kring planerna på en ny storklubb. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se kommer laget att heta FC Gothia och tränas av Gais nuvarande tränare Roland Nilsson. Det innebär att Nilsson kommer att förlänga sitt kontrakt med Gais som går ut efter säsongen 2008.

Blandar på tröjorna

Det nya laget kommer att spela i vita tröjor med gula inslag där en arm kommer att vara röd och blå och en grön och svart - allt för att alla tre klubbarnas fans ska känna sig hemma.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag