Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Frun avslöjar: Ronaldos barn blir konstant slagna i skolan

Ronaldo tillsammans med Rodriguez barnen när han presenteras som Al-Nassr-spelare.
Foto: STR / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Georgina Rodriguez.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Familjen vid Fifas ”The best”-gala.
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST

Flytten till Saudiarabien har inneburit problem för Cristiano Ronaldos barn. 

Det avslöjar hans fru Georgina Rodriguez i den spanska talkshowen ”El Hormiguero”

– De blir konstant slagna i skolan, säger hon enligt tidningen Blick

Två dagar innan 2022 blev 2023 blev det klart. Cristiano Ronaldo, 38, skrev på för den saudiska klubben Al-Nassr. Den portugisiska världsstjärnan hade kort dessförrinnan bråkat sig bort från Manchester United genom en mycket uppmärksammad intervju med Piers Morgan där han riktade massiv kritik mot den engelska storklubben. 

Ronaldo, en av tidernas främsta fotbollsspelare, har fått en bra start på sin tid i den saudiska ligan. På åtta matcher har det blivit nio mål och Ronaldo har även kunnat behålla sin plats i det portugisiska landslaget. Han startade båda Portugals EM-kvalmatcher i veckan, mot Liechtenstein och Luxemburg och gjorde totalt fyra mål i de två matcherna. 

Ronaldos barn blir ”konstant slagna i skolan”

Så för Ronaldo har övergången från den europeiska toppfotbollen till tillvaron i Saudiarabien gått bra, men det har varit tuffare för hans barn. 

Ronaldos fru, Georgina Rodriguez, var nyligen med i den spanska talkshowen ”El Hormiguero” för att prata om den kommande säsongen av realityserien ”I am Georgina” på Netflix. 

På frågan om hur hennes och familjens liv i Saudiarabien ser ut berättar Rodriguez att barnen blir utsatta i skolan på grund av sin pappas berömdhet. 

– De blir konstant slagna i skolan, men de slår aldrig tillbaka, säger Rodriguez enligt tidningen Blick.

– Då frågar jag dem ”vet ni hur man slår tillbaka?”, men sanningen är att jag absolut inte vill att mina barn ska slåss. 

Paret Ronaldo och Rodriguez har fem barn totalt. Cristiano Jr, 12, tvillingarna Eva och Mateo, 5 som Ronaldo har sedan tidigare samt deras gemensamma barn Alana, 5, och Esmeralda, 7 månader.  

Rodriguez är den som främst ansvarar för barnens uppfostran berättar hon i programmet och hon beskriver sig som ”en sträng mor”. 

– Till exempel, om de inte äter maten jag lagat så visar jag dem videor på barn som svälter och säger att samma sak kan hända dem. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.