Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Vill värva Kulusevski i sommar

Dejan Kulusevski.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Kulusevski och Albin Ekdal under genrepet mot Armenien.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Dejan Kulusevski, 20, förbereder sig för sitt första mästerskap.

Vad som händer sen?

Tottenham kommer göra ett försök att värva svensken i sommar, skriver Calciomercato 

Den svenske supertalangen hade en speciell förstasäsong i Juventus, som efter att ha dominerat ligan i ett årtionde fick se sig slaget av rivalen Inter.

Trots att det gått lite upp och ner har Dejan Kulusevski lovordats och med ett mål och en assist avgjorde han den italienska cupfinalen. 20-åringen har tydligt betonat att han stortrivs i Juventus och att det är där han ser sin framtid. När han värvades från Atalanta var det för stora summor och kontraktet skrevs till 2025. Högst inblandad i affären var Juves Fabio Paratici, som gjort sig känd för sin känsla för värvningar.

”Han är mycket svag för Kulusevski”

Efter elva år lämnar han nu Juventus.

Enligt Calciomecato är Paratici överens med Tottenham och nu skriver silly season-sajten att Paratici skulle kunna värva Kulusevski igen – för andra gången på kort tid.

De skriver att Paratici är mycket svag för Kulusevski och att Tottenham kommer att göra ett försök att värva honom i sommar. Samtidigt skriver det att en övergång inte är speciellt sannolik, med tanke på svenskens långa kontrakt och höga prislapp.

En annan Juventus-spelare som pekas ut som en potentiell värvning i sommar är mittbacken Leonardo Bonucci.