Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United förbereder en monsterlön för Ronaldo

Cristiano Ronaldo.
Foto: ALBERTO LINGRIA / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950
Cristiano Ronaldo 2009, när han senast spelade i United.
Foto: GHIDONI/ LIVERANI / STELLA PICTURES GHIDONI/ LIVERANI

200 miljoner kronor om året.

Det är vad Manchester United erbjuder Cristiano Ronaldo om han återvänder, det rapporterar La Gazzetta dello Sport.

Det här kan vara sommarens stora övergång.

Manchester United har enligt uppgifter till italienska Gazetta delo Sport förberett en årslön på 200 miljoner svenska kronor om Cristiano Ronaldo kommer tillbaka till klubben han representerade mellan 2003 och 2009. Enligt samma tidning så är fransmannen Paul Pogba föremål för en bytesaffär, där han och Ronaldo byter klubbadresser. Pogba skulle i så fall, om bytesaffären blir genomförd, också landa i sin gamla klubb, Juventus. 

Juventus letar redan ersättare  

Tidigare har det rapporterats om att PSG varit intresserade av portugisen och i början av juni skrev spanska AS att PSG inlett sin kontakt med Ronaldo. Däremot har inget bud offentliggjorts från den franska storklubben. Enligt Daily Mail så har Juventus visat intresse för Manchester Citys brasilianske forward Gabriel Jesus. Det har spätt på ryktena om att Ronaldo är på väg bort från Juventus då brassen isåfall skulle ta Ronaldos plats. 


Moderklubben Sporting Lissabon och Real Madrid har också pekats ut som möjliga klubbar för Ronaldo att ansluta till efter sommaren. Ronaldo hade det tufft i Juventus den gångna säsongen och en övergång skulle sannolikt vara sommarens stora transfer-snackis.