Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Storklubbar slåss om Locatelli efter succén

Manuel Locatelli jagas av storklubbar efter sina mål.
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA
Manuel Locatelli.
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA

Manuel Locatelli jagas av storklubbar.

Den stora succén i EM gör nu att Sassuolo kan höja priset rejält för Juventus, Manchester United och de andra jagande klubbarna.

Manuel Locatelli, 23, har fått en flygande start på EM-slutspelet med sitt Italien som vunnit med 3-0 mot både Turkiet och Schweiz.

I matchen mot Schweiz satte Locatelli 1-0 från nära håll i den första halvleken innan han utökade ledningen med ett vackert avslut i andra halvlek.

Locatelli har kontrakt med Sassuolo i ytterligare två säsonger och efter succén i EM har hans pris gått upp. Football Italia rapporter om att Juventus är redo att bjuda över 300 miljoner kronor plus en av sina egna spelare för att få den centrale mittfältaren.

Dessutom uppges både Chelsea, Manchester United, Tottenham och Arsenal vara intresserade av att köpa Locatelli men de kommer inte att få honom billigt. 

Enligt Football Italia kräver Sassuolo över 400 miljoner kronor för att sälja Locatelli och priset kan stiga till drygt 600 miljoner kronor om han fortsätter att imponera i EM.