Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan kritiseras efter tatueringen

Foto: SRDJAN RADULOVIC VIA WWW.IMAGO-IMAGES. / IMAGO IMAGES/JUST PICTURES WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Granit Xhaka genomförde EM-premiären med en ny tatuering på armen. 

Detta trots Schweiz restriktioner för socialt umgänge under ledigheten inför mästerskapet. 

– Det är inte bra, säger experten Jimmy Durmaz i C More. 

– Det är viktigt med några dagar ledigt inför EM, men det här är minst lika viktigt. Du ska bara röra dig inom familjen. Det innebär att inte träffa några vänner, inga avlägsna bekanta, inga fester. Jag lämnar det här ansvaret till spelarna. 

Så sa den schweiziska förbundskaptenen Vladimir Petkovic inför landslagets EM-uppladdning, enligt Blick.

Men trots detta har stjärnorna Granit Xhaka och Steven Zuber fångats på bild utanför familjebubblan. Zuber tog en bild tillsammans med kockarna på lyxrestaurangen Kronenhalle i Zürich. 

Granit Xhaka tatuerade sig i Basel, och la själv upp bilder från besöket på sitt Instagram-konto. Den schweiziska sajten 20 Minutes har gjort en intervju med tatueraren och även publicerat bilder som tagits i studion. 

Jimmy Durmaz och Granit Xhakas tatuering

– Jag tatuerade hans dotters namn och lite information som vikt och stjärntecken, säger tatueringsartisten Nikos Karageorgos till sajten. 

Inför Schweiz EM-premiär mot Wales togs Xhakas tatueringsbesök upp i C Mores studio. 

– Han gör ju gaddningar och det är snyggt, log experten Jimmy Durmaz och blickade ner på sig egen bläckpräglade underarm. 

– Men man ska inte bryta reglerna. Man ska hålla sig till det, tyvärr har de en tendens att göra det och det är inte bra.