Under hela EM kan du följa mästerskapet live på FotbollsExpressen.se. Här är allt du behöver veta om de olika momenten och tjänsterna du som läsare kan ta del av under mästerskapet. Med FotbollsExpressens livesajt får du det senaste direkt.Under hela EM kan du följa mästerskapet live på FotbollsExpressen.se. Här är allt du behöver veta om de olika momenten och tjänsterna du som läsare kan ta del av under mästerskapet. Med FotbollsExpressens livesajt får du det senaste direkt.

Under hela EM kan du följa mästerskapet live på FotbollsExpressen.se. Här är allt du behöver veta om de olika momenten och tjänsterna du som läsare kan ta del av under mästerskapet. Med FotbollsExpressens livesajt får du det senaste direkt.

Så här följer du EM på FotbollsExpressen.se

Publicerad

Fotbolls-EM följer du - som alltid - bäst på plats i Polen och Ukraina.

Det näst bästa alternativet är utan tvekan FotbollsExpressen.se.

Med profiler som Marcus Birro, Thomas Ravelli, Per "Texas" Johansson, Johan Orrenius och Stina Segerström ger vi dig som läsare det absolut senaste och hetaste från EM.

LIVE.

Här är några av de punkter som gör att du ska följa EM på FotbollsExpressen.se.

  • LIVE hela dagarna med rapporter från samtliga 16 EM-lag. Självklart med fokus på Sveriges träningar och presskonferenser, men vi missar inget av det hetaste från resten av EM.
  • Thomas Ravelli analyserar Sveriges matcher och svarar på läsarnas frågor direkt.
  • Under matcherna finns olika experter med och ger dig sin syn på händelserna. Stina Segerström och Per "Texas" Johansson är två av namnen.
  • Bloggar med Marcus Birro, Johan Orrenius och Daniel Kristoffersson.
  • LIVE-tv från Sveriges EM-äventyr, flera sändningar om dagen med Magnus Nyström som programledare, krönikörer som Mats Olsson i studion, samt gäster.
  • Blixtkrönikor på slutsignal med Birro, Orrenius, Kristoffersson, Jonas Esbjörnsson och Mattias Larsson.
  • Rapporter direkt inifrån Camp Swedens EM-läger.
  • En helt ny funktion där du från jobbet kan följa rapporteringen från EM under dagarna - utan att din chef får reda på det.

 

Nu kör vi.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag