Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nya uppgifter: Han vill lämna i sommar

Kylian Mbappe kan lämna PSG i sommar.
Foto: LIEWIG CHRISTIAN / STELLA PICTURES/ABACA
Mbappé spelar just nu EM med Frankrike.
Foto: BERNADETT SZABO / POOL VIA REUTERS BILDBYRÅN

Kylian Mbappé, 22, har bett om att få lämna PSG.

Det skriver spanska Marca.

– Det intressanta är att han faktiskt inte vill stanna, säger den franske journalisten Daniel Riolo till Marca

Kylian Mbappé är mitt i brinnande EM och förebreder sig för åttondelsfinal mot Schweiz på måndag. Det betyder inte att det står still på klubblagsfronten. Faktum är att den franske superstjärnan själv har bett om att få lämna PSG under sommarens transferfönster.

– Jag vet att Mbappé har bett om att få lämna, men det är svårt eftersom att man först måste hitta en klubb som har råd. Det intressanta är att han faktiskt inte vill stanna, säger den franske journalisten Daniel Riolo till spanska Marca. 

Haaland och Mbappé högintressanta

Marca skriver även att Real Madrid är intresserade av två spelare i sommar, Erling Haaland och Kylian Mbappé, där den sistnämnde är förstavalet. Den spanska huvudstadsklubben har jobbat i månader för att försöka få till en för Kyllian Mbappé, enligt samma artikel. 

PSG:s ledning verkar ha varit förberedda på att superstjärnan ska lämna då man tidigare visade öppet intresse för både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. 

Mbappé gjorde 27 mål i den franska ligan den gångna säsongen och vann med den noteringen skytteligan klart. Han har kontrakt med PSG till den sista juni 2022.

LÄS MER: Senaste nyheterna från fotbolls-EM

LÄS MER: Stjärnornas lyxliv i Sverige – mångmiljonhus och privatjet 

LÄS MER: Platsen som format Janne Andersson