Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är TV4:s trupp till sommarens EM

Foto: TV4
Foto: Magnus Ragnvid / Magnus Ragnvid/TV
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Med en månad kvar till premiären i fotbolls-EM presenterar TV4 och C More sin trupp till mästerskapet.

För förra landslagsstjärnan Lotta Schelin blir det första herrmästerskapet som expert.

”Efter herrarnas succé 2018 och damernas succé 2019 känns det fantastiskt att det äntligen är dags för ett nytt fotbollsmästerskap. Som vi har väntat och längtat efter det här EM-slutspelet”, säger Schelin i ett pressmeddelande.

Hon är tillsammans med Hanna Marklund, Kim Källström och Hans Backe experter i TV4:s och C Mores sändningar. Lasse Granqvist och Gusten Dahlin programleder studiosändningarna och Granqvist är även kommentator tillsammans med Åke Unger, Jesper Hussfelt och Adam Pinthorp. Frida Nordstrand och Olof Lundh är reportrar som bevakar det svenska landslaget under hela turneringen.

TV4 och SVT sänder tillsammans

”Fotbollsmästerskap är något alldeles extra och med det svenska folket i ryggen känner spelarna av stödet hemifrån. Nu är det dessutom klart med publik på matcherna, så spelarna kommer även få känna av det ovärderliga stödet från de svenska fansen på plats”, säger Källström.

TV4 och C More delar tv-sändningarna från EM med SVT. 

EM avgörs den 11 juni-11 juli.


Skickar en känga till Börje Salming: ”Ska inte öppna munnen”