Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Iskall och petad – då gör England succé

Foto: DYLAN MARTINEZ / STELLA PICTURES / PA

VM 2018: Bärande spelare. EM 2021: inte uttagen.

Dele Alli är iskall och tränar ensam i Algarve. 

– Det som inte dödar, det härdar, skriver han på sin Instagram

Dele Allis Tottenham slutade sjua i Premier League den gångna säsongen. Dele Alli satt mestadels på bänken i ligan, men fick spela desto mer i cup-matcherna. Alli har tidigare sagt att han inte har något agg mot den före detta tränaren José Mourinho för att han inte gett Alli speltid. 

– Den enda personen som jag skyller är mig själv. Jag borde prestera på en nivå så att det blir svårt att inte låta mig spela, säger han till GOAL.

Årets EM är inne på sluttampen och för England väntar semifinal mot Danmark, hemma på Wembley, på onsdag. Medans det engelska landslaget gör succé så är Dele Alli i Portugal på semester. Från att var en självklar pjäs på mitten i det engelska lag som tog sig till VM-semifinal 2018, så finns inte en Dele Alli med i årets EM-trupp. 

Tränar ensam i Portugal  

I en intervju med Goal så berättar Alli att han siktar på att bli bättre än han någonsin varit inför den kommande säsongen.

– Jag vill göra det här året till ett av de bästa som jag någonsin haft. Många personer har sagt att jag måste hitta tillbaka till den form som jag hade för några år sedan, säger han och fortsätter:

– Men jag vill inte bara hitta tillbaka dit, jag vill komma ännu längre och nå min fulla potential och vara den bästa spelaren som jag kan vara. 

För två dagar sedan lade Alli upp en bild på sin Instagram när han tränade ensam på resorten The Campus i Algarve, Portugal. 

”Det som inte dödar, det härdar. Jag är redo” skriver Alli under bilden.

För tre år sedan så fastställde Alli slutresultatet 2–0 i kvartsfinalen mot Sverige i VM. Det återstår att se om 25-åringen kan hitta tillbaka till landslaget genom en bra Premier League-säsong som inleds för hans del den 15 augusti mot regerande mästarna Manchester City


https://www.instagram.com/p/CQ1cAZvjiWI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading