Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter Zlatans hyllning – duon gör EM-låten

Frej Larsson
Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Zlatan hyllade nyligen låten

Tidigare i veckan hyllade Zlatan Ibrahimovic den kommande svenska EM-låten.

Nu är låten, som är gjord av Frej Larsson och Joy M'Batha släppt – samtidigt som det framkommer att Zlatan ratade första versionen.

– Den var inte okej. Jag vill ha en låt som vi kan gå in och slakta till, säger lagkaptenen i ett pressmeddelande enligt Aftonbladet.

I dag släpptes den svenska EM-låten, men Zlatan Ibrahimovic fick lyssna på låten i förväg och då hyllade han den stort.

– Det här är låten som ska få oss att vinna EM. Låten har redan vunnit EM - nu ska vi vinna EM. Och så fantastiskt är det, sa han i ett klipp som Svenska fotbollförbundet publicerade i onsdags.

I samband med Zlatans intervju släpptes dessutom ett smakprov på låten, där vi fick se bland andra Miriam Bryant och Soran Ismail säga "Mitt team" i videoupptagningar. Och Zlatans hyllningar fortsatte:

– Det här är ovanför Svensktoppen. Det är ingen schlagerlåt eller vad man säger, det här är på riktigt. Allt det andra... Med all respekt till dem, det är okej. Men det här är på min nivå. Now we're talking!


LÄS ÄVEN: Zara Larsson gör officiella EM-låten 2016 med David Guetta.

Zlatan ratade första versionen av EM-låten

Samtidigt framkommer det nu att lagkaptenen ratade den första versionen av låten.

– Den var inte okej. Jag vill ha en låt som vi kan gå in och slakta till. Efter någon månad kom en låt som klickade direkt. Den ger hela laget och Sverige en push. Den beskriver attityden hos det nya Sverige. Låten har redan vunnit EM. Det är en låt du tar med dig in på planen för att ge 200 procent. Nu återstår bara att vi också vinner, säger Zlatan i ett pressmeddelande från fotbollförbundet, enligt Aftonbladet.


LÄS ÄVEN: Här är allt du behöver veta inför fotbolls-EM 2016.

Kända svenskar i "Mitt Team"-videon

I videon som nu har släppts till låten "Mitt team" framträder en rad kända svenskar. Däribland Silvana Imam, Lotta Schelin, Gry Forssell, Kosovare Asllani och prins Daniel. Dessutom ser vi det somaliska bandylandslaget och en rad spelare från herrlandslaget, så klart även Zlatan Ibrahimovic själv.

Den officiella EM-låten "This One's For You" presenterades redan förra veckan. Den låten har den franska DJ:n David Guetta tagit fram tillsammans med svenska artisten Zara Larsson.

Fotbolls-EM i Frankrike startar den 10 juni och pågår fram till och med den 10 juli då finalen spelas. Sverige spelar sin första match den 13 juni mot Irland.


LÄS ÄVEN: Amadeus, 7, gör som Frank – släpper inofficiell EM-låt.