Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bråket fortsätter: ”Han har avvisat ursäkten”

Kylian Mbappé.
Foto: FEDERICO PESTELLINI VIA WWW.IMAGO-IMAGES / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Olivier Giroud.
Foto: FEDERICO PESTELLINI VIA WWW.IMAGO-IMAGES / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Frankrikes förbundskapten Didier Deschamps.
Foto: PASCAL ROSSIGNOL / REUTERS BILDBYRÅN

Bråket mellan Kylian Mbappé och Olivier Giroud ser ut att fortsätta.

Enligt Daily Mirror har Mbappé fortfarande inte accepterat Girouds ursäkt efter träningsmatchen mot Bulgarien.

”Kylian Mbappé har avvisat en ursäkt från Olivier Giroud”, skriver tidningen.

På tisdag inleder storfavoriten Frankrike EM med stormatch mot Tyskland men laget skakas av en intern konflikt inför mästerskapet.

Trots en 3-0-seger i genrepet mot Bulgarien blev det irriterat mellan tvåmålsskytten Olivier Giroud och superstjärnan Kylian Mbappé.

– Ibland tar man löpningar, men bollen kommer inte. Vi borde kanske ha hittat varandra bättre, sa Olivier Giroud efter matchen.

Bråk i Frankrike inför EM

När Kylian Mbappé fick höra vad hans lagkamrat hade sagt blev han, enligt L’Equipe, så irriterad att han ville vara med på presskonferensen efter matchen för att kunna försvara sig.

Mbappé stoppades av förbundskaptenen Didier Deschamps och nu rapporterar Daily Mirror om att Mbappé inte har accepterat Girouds ursäkter.

”Kylian Mbappé har avvisat en ursäkt från Olivier Giroud efter kommentarerna som han gav efter Frankrikes 3-0 seger mot Bulgarien”, skriver tidningen.

”Den dåliga känslan finns kvar”

Olivier Giroud ska ha förklarat sin kommentar med att ”orden flög ur hans mun” och att de inte var riktade mot någon särskild spelare. Det är dock en förklaring som Mbappé inte har köpt trots att Didier Deschamps haft ett möte med de båda spelarna.

”Deschamps vill att truppen ska gå vidare från situationen och att spänningen ska släppa men den dåliga känslan finns kvar”, skriver Daily Mirror.

Bråket är inte första gången som det blåser kring Frankrikes landslag. Det allra största bråket ägde rum under VM 2010 i Sydafrika efter att anfallaren Nicolas Anelka skickades hem av den dåvarande förbundskaptenen Raymond Domenech.