Agentkaoset: ”Jag tror det är lugnt”

Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

GÖTEBORG. Dejan Kulusevski har bytt agent till Alessandro Lucci. Hans förre agent Stefano Sem är övertygad om att Leandro Bonucci övertygade svensken att byta agent - och anklagelserna mot Bonuccu utreds nu av det italienska förbundet. 

– Jag tror jag har rätt att byta agent, för kontraktet med min förre agent gick ut, säger han.

Det var nyligen som italienske storagenten Alessandro Lucci fick över Dejan Kulusevski till sitt stall. Lucci har flera Juventusspelare sedan tidigare där bland annat Leandro Bonucci och Juan Cuadrado är italienarens klienter. Efter agentbytet utreds nu Bonucci av det italienska förbundet, eftersom hans misstänks ligga bakom agentbytet. 

Berättar om agentbytet

Football-Italia, som hänvisat till RAI 3, har tidigare rapporterat om att Sem sagt att han är 100 procent säker på att Bonucci övertalat den svenske EM-spelaren att byta agent, 

Nu berättar Kulusevski om agentbytet och menar att det inte alls är några problem. 

– Jag tror att jag hade rätt att byta agent. Det måste vara något konstigt, kontraktet gick ut. Jag tror det är lugnt. Mitt kontrakt med min agent var slut, jag valde att prova med en annan. Jag hoppas att jag har valt rätt, säger han. 

”Fick en bra plan” 

Kulusevski menar att han tänker på sin framtid. 

– Jag tänkte att det ska gynna mig i karriären på lång sikt. Jag fick en väldigt bra känsla med den nya agenten, han gav mig en bra plan och hur han skulle hjälpa mig.


LÄS MER: Slovakien rasar efter förlusten: ”Det var en tydlig hands”

LÄS MER: Stjärnornas lyxliv i Sverige – mångmiljonhus och privatjet 

LÄS MER: Platsen som format Janne Andersson