Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Försök till inbrott i Beckhams lyxvilla

David och Victoria Beckham Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN
Foto: ARTHUR MOLA / AP TT NYHETSBYRÅN

I helgen utsattes David och Victoria Beckhams lyxhus i engelska Cotswold för ett inbrottsförsök, rapporterat The Telegraph.  

Flera maskerade män placerade en stege mot ett fönster och försökte ta sig in, innan de upptäcktes av några grannar och jagades bort. 

– David och Victoria är förkrossade över inbrottsförsöket, säger en källa till The Sun. 

För närvarande befinner sig paret David och Victoria Beckham i den australiska storstaden Sydney där de följer "The Invictus Games". "The Invictus Games" är ett multisportevenemang för veteraner som på något sätt skadats i strid deltar och spelen startades av den engelska prinsen Harry 2014. 

Samtidigt som paret Beckham följde tävlingarna i helgen så utsattes deras hem i engelska Cotswold (som är värderat till 70 miljoner kronor) för ett inbrottsförsök. 

Husets övervakningskameror fångade flera maskerade män på film då de satte upp en stege mot husfasaden och försökte ta sig in genom ett fönster. 

 

Inbrottsförsök i David och Victoria Beckhams lyxvilla

Lyckligtvis hann rånarna inte ta sig in i huset. Några uppmärksamma grannar såg dem på tomten och jagade bort dem samtidigt som de tillkallade polis. 

Skärmdump Daily Mail Foto: Daily Mail kan exklusivt visa upp bilderna på de maskerade rånarna som försökte ta sig in i paret Beckhams hem.

Trots inbrottsförsöket ämnar paret Beckham inte återvända till England. 

– Familjen tänker benhårt stå fast vid sitt beslut att stötta Prins Harry och följa "The Invictus Games" på plats. De tänker inte låta det här påverka deras semester, säger en källa till Metro

Enligt såväl The Sun som Daily Mail är de dock väldigt påverkade av händelsen. Victoria ska ha brustit ut i tårar när hon fick höra om inbrottsförsöket och familjen ska nu ha beslutat att öka säkerheten kring sitt hem med bland annat vakthundar och patrullerande väktare. 

Något David Beckham går med på mot sin vilja. Enligt en källa till Daily Mail så "hatar David att han måste ha så mycket säkerhet kring sig. Han skulle älska att leva ett 'normalt liv' men hans högsta prioritet är att skydda sin familj". 

Efter femton år i två av europeisk fotbolls absoluta topplag, Manchester United och Real Madrid, bar det av till USA och MLS för David Beckham. Den engelske före detta landslagsmannen skrev, precis som Zlatan Ibrahimovic gjorde i vintras, på för Los Angeles Galaxy 2007. I dag är han aktuell som ägare för ett nytt MLS-lag, Inter Miami. 

LÄS MER: Ludmila Engquist bryter 13 år lång tystnad – slår tillbaka mot nya anklagelser. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!