Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Filmen avslöjar nya detaljerna om mordet

Daniel Correa Foto: RUBENSS CHIRI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Edison Brittes har erkänt att han ligger bakom mordet på Daniel Correa

Affärsmannen Edison Brittes har erkänt att han ligger bakom det fruktansvärda mordet på Daniel Correa, 24.

Men Brittes har uppgett en helt annan version. 

Strax efter att affärsmannen dödat fotbollsstjärnan ljuger han om mordnatten – i en inspelad video.

Drygt en vecka har gått sedan brasilianske fotbollsspelaren Daniel Correa hittades död. Mittfältaren tillhörde storklubben Sao Paulo, men var för tillfället utlånad till São Bento, och blev endast 24 år gammal.

24-åringen hittades död i ett buskage i staden Sao Jose dos Pinhais av ett par fotgängare. De otäcka detaljerna spred sig snabbt: fotbollspelaren hade torterades till döds.

Correas huvud var i det närmaste avhugget och hans genitalier hade klippts av.

Daniel Correa torterades till döds 

En 38-årig affärsman som heter Edison Brittes har gripits, misstänkt för mordet. I brasiliansk tv trädde han fram i går och erkände:

– Jag dödade honom med en kniv.

Även hans hustru Cristiana Brittes och deras 18-åriga dotter Allana Brittes har gripits – misstänkta för brottet. Edison Brittes hävdar att han stoppade Daniel Correa från att våldta hans hustru Cristiana.

– Han hade tagit sig in i rummet, tagit av sig kläderna och låst dörren. När jag fick upp dörren till sovrummet så låg han ovanpå min fru samtidigt som hon bad om nåd. Då tappade jag kontrollen, säger Edison Brittes.

”Min dotter var alldeles chockad”

Samtidigt rapporterar nu Marca att Edison Brittes har försökt vilseleda polisen.

Strax efter nyheten om Daniel Correas död spelade 38-åringen in en film där han berättar att Correa var "mycket älskad" av familjen och att "han har rest lång väg för min dotters Allanas 18-årsdag".

– Allana var alldeles chockad när hon fick reda på nyheten. Jag var tvungen att ge henne lugnande medel, säger han bland annat.

Polisens misstankar ökade avsevärt när dottern senare berättade att hon känt Correa i mindre än ett år och att han överhuvudtaget inte var inbjuden till festen, skriver Marca.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!