Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansen vill ha Mellberg – nu kan Henry ta över

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: DAVID VINCENT / AP TT NYHETSBYRÅN

Olof Mellbergs uppgavs vara fansens favorit till att ta över Aston Villa.

Nu skriver Telegraph att ikonen Thierry Henry ser ut att bli ny tränare.

– Olof är fortfarande väldigt populär bland fansen. Supportrarna har fina minnen av attityden och energin som han visade under sina många år i laget. Det finns många supportrar som skulle välkomna den typen av karaktär och hängivenhet på tränarposten.

beskrev Mat Kendrick, fotbollschef på lokaltidningen Birmingham Mail, Aston Villa-fansen syn på den tidigare storspelare Olof Mellberg. Championship-laget har nyligen sparkat Steve Bruce, och är på jakt efter en ny tränare.

Tidigare i veckan stod det också klart att engelska spelbolag erbjuder spel på en Mellberg-återkomst till Aston Villa.

Uppgift: Henry kan ta över Villa

Nu uppger The Telegraph att den franske ikonen Thierry Henry, som varit assisterande tränare i det belgiska landslaget efter spelarkarriären, ligger närmast till hands för att ta över.

Tidningen skriver att Henry har haft inledande samtal med Aston Villas ledning om möjligheterna att ta över efter Steve Bruce.

 

LÄS MER: Fantasy Premier League 2018/2019 – tips och tricks 

LÄS MER: Alla övergångar i Premier League inför säsongen 2018/2019 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.