Scott friar till Harriet.Scott friar till Harriet.
Scott friar till Harriet.
Harriet svarar ja..Harriet svarar ja..
Harriet svarar ja..
Och då får paret en hyllning från Zlatan Ibrahimovic.Och då får paret en hyllning från Zlatan Ibrahimovic.
Och då får paret en hyllning från Zlatan Ibrahimovic.

Zlatans hälsning till kärleksparet: "Lev"

Publicerad

Manchester United firade kärleken på tisdagen.

På sitt Instagramkonto visar de hur Unitedsupportern Scott friar till sin flickvän Harriet - och får en kärlekshälsning från Zlatan Ibrahimovic.

– Lev livet, njut av det, säger Zlatan.

Alla hjärtans dag är dagen då kärleken firas över hela världen. Manchester är inget undantag.

Och Zlatan Ibrahimovics Manchester United såg till att göra dagen extra speciell för supporterparet Scott och Harriet.

I en video som de har lagt ut på sitt Instagramkonto får man följa de båda då de går en guidad tur på Manchester United hemmaarena Old Trafford.

Zlatans kärlekshälsning

När paret beträder arenans gräsmatta så säger Scott att han ville ta Harriet tillbaka till platsen "där allting började", sedan går han ner på ett knä och friar till henne.

Harriet, som till synes inte hade anat någonting, börjar gråta av lycka och säger "ja" innan de två turturduvorna kysser varandra.

United hade också ordnat så att paret fick en personlig hälsning av den svenska storstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

– Scott och Harriet, jag önskar er allt gott. Lev livet, njut av det, säger Zlatan i videon på Uniteds Instagram.

Därefter bjöds paret på en romantisk middag av klubben.

Ställs mot fransmän

På torsdag går United in i slutspelsfasen av Europa Leauge. De ställs mot St Etienne.

Manchester Uniteds resa till 16-delsfinalen har dock varit långt ifrån spikrak.

Laget har till synes under stundom tagit lätt på turneringen – precis som andra engelska klubbar har en tendens att göra – och ställt över nyckelspelare. Slutspelsbiljetten säkrades först i den sista gruppspelsomgången, då ukrainska Zorja besegrades med 2–0 på bortaplan efter bland annat ett mål av Ibrahimovic.

"Vi vill gå vidare, och nu vi har en bra match hemma mot Saint-Étienne. Vi tävlar om fem titlar den här säsongen, och vi har vunnit en (Community Shield). Det finns fyra kvar", säger Ibrahimovic till Uniteds hemsida.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag