Zlatan Foto: Kieran Mcmanus / KIERAN MCMANUS / BACKPAGE IMAGES DPPI AGENCE DE PRZlatan Foto: Kieran Mcmanus / KIERAN MCMANUS / BACKPAGE IMAGES DPPI AGENCE DE PR
Zlatan Foto: Kieran Mcmanus / KIERAN MCMANUS / BACKPAGE IMAGES DPPI AGENCE DE PR
Alexander Söderlund Foto: Vegard Wivestad Grott / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅNAlexander Söderlund Foto: Vegard Wivestad Grott / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Alexander Söderlund Foto: Vegard Wivestad Grott / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Ole Selnaes Foto: Jasper Jacobs / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESSOle Selnaes Foto: Jasper Jacobs / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Ole Selnaes Foto: Jasper Jacobs / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

"Zlatan slängde den säkert i soporna..."

Publicerad

Manchester United möter Saint Etienne i kväll och Zlatan Ibrahimovic väntas spela huvudroll.

Men världsstjärnan är inte särskilt populär bland den franska klubbens norrmän.

- Det kanske låter lite drygt. För mig är det inget speciellt att möta Zlatan, säger mittfältaren Ole Selnäs till norska Adressavisen.

Ikväll möts Manchester United och Saint Etienne i den första matchen av två i Europa Leagues sextondelsfinal. United går stärkta in i mötet med fina resultat bakom sig. En av nycklarna till den engelska storklubbens form stavas Zlatan Ibrahimovic som visat på en fin målform.

Men det är inte alla som räds "Ibras" höga produktivitet. Gästernas mittfältare Ole Selnäs ser inte något särskilt i motståndarlagets anfallare.

- För mig är det inget speciellt att möta Zlatan, säger mittfältaren till norska Adressavisen.

- Det låter kanske lite kaxigt men jag möter bra fotbollsspelare varje vecka och lägger ingen energi på det.

Zlatan slängde tröjan i soporna

Saint Etiennes andre Normann är anfallaren och heter Alexander Söderlund. På frågan om svensken svarar anfallaren med en tråkigare anekdot.

Soderlund lyckades byta till sig svenskens tröja efter en match mot Paris Saint-Germain förra säsongen, men världsstjärnan verkade inte allt för imponerad över norrmannens gåva.

– Jag gav min tröja till honom, men han slängde den säkert i soporna, säger den norske anfallaren till Adressavisen.

- Jag kunde lika gärna ha behållit den säger Söderlund muntert.

Det återstår att se hur stor roll Zlatan Ibrahimovic får i kvällens match lagen emellan.

Manchester United–St Etienne spelas klockan 21.05 och sänds i Kanal 9.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag