Hattrickskytten fick med sig bollen hem. Foto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESHattrickskytten fick med sig bollen hem. Foto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Hattrickskytten fick med sig bollen hem.  Foto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Zlatan hyllas massivt efter succén. Foto: Matt West/Bpi/Rex/Shutterstock / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESZlatan hyllas massivt efter succén. Foto: Matt West/Bpi/Rex/Shutterstock / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Zlatan hyllas massivt efter succén.  Foto: Matt West/Bpi/Rex/Shutterstock / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Zlatan hyllas massivt efter hattricksuccén

Publicerad

Förhandssnacket handlade om Pogba-bröderna.

Men när det väl kom till kritan var det Zlatan som stal rubrikerna med sitt hattrick mot Saint Etienne.

Nu hyllas han i brittiska medier.

"Zlatan stal showen", skriver Daily Mail.

Zlatan Ibrahimovic var på spelhumör när franska Saint Etienne gästade Old Trafford för Europa Leagues sextondelsfinal.

Ett kärt återseende för Zlatan som inför matchen hade nätat 14 gånger mot fransmännen.

I kväll smällde det tre gånger när Zlatan sänkte laget med ett hattrick och United har en minst sagt gynnsam position inför returen i Frankrike.

– Det var viktigt att få ett bra resultat på hemmaplan. Jag tror att vi kan ännu bättre, men helt ok att vi vann matchen, säger Zlatan efter matchen enligt Squawka News.

Hyllas i brittiska medier

Efter matchen hyllas svensken i brittiska medier.

"Zlatan stal showen", skriver Daily Mail.

Brittiska The Independent skriver att José Mourinho ska skatta sig lycklig efter Zlatans show.

"Mourinho kan reflektera över det extraordinära värdet som 35-åringen har tagit med sig", skriver tidningen.

"Zlatan stal Pogba-brödernas uppmärksamhet", skriver The Times.

Franska Infosport konstaterar att Zlatans talanger och färdigheter är intakt efter flytten från Ligue 1.

"Zlatan imponerar fortfarande stort", skriver tidningen.

 

 

 

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag