Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Segers önskan – flytta till Italien: "Älskar det"

Zlatan Ibrahimovics flickvän Helena Seger älskar Italien och vill flytta tillbaka
Foto: E-Press Photo.Com / /ALL OVER PRESS E-PRESS PHOTO.COM
Enligt Monica Colombo är hela familjen förtjusta i Italien
Foto: Marc Ausset Lacroix / Bestimage / STELLA PICTURES

Mino Raiola öppnar för att Zlatan Ibrahimovic kan gå till Napoli nästa säsong.

Och Monica Colombo, journalist på Corriere della Sera, tror att hans familj skulle vilja det.

– Hans flickvän, Helena Seger, älskar Italien, säger hon.

Zlatan Ibrahimovic kom till Manchester United i somras och skrev på ett ettårskontrakt med option för ännu ett år. Efter sin succéhöst så gick tränaren José Mourinho ut och sa att Zlatan kommer att stanna i United även över nästa säsong.

Frågan är om han hade kollat det med Zlatan innan. För den svenska anfallsstjärnan är inte lika säker.

– Ingenting är klart än, från min sida. Vi får vänta och se. Vi får se vad som händer, sa han till The Guardian i helgen.

Raiola öppnar för Napoli

Om Zlatan skulle lämna United efter säsongen har såväl Kina som USA pekats ut som möjliga destinationer för svensken. Även en återkomst till Italien finns på kartan.

Zlatan spelade för tre olika klubbar i Italien (Juventus, Inter och Milan) under sju säsonger och nyligen gick hans agent Mino Raoila ut och sa att Zlatan kan komma att spela för en fjärde, nämligen Napoli.

– Zlatan har alltid varit kär i staden Neapel och folkets passion. Han växte upp i en familj med människor som liknar napolitanarna och sen har han arbetat med mig. Jag vet att klubbens president, Aurelio De Laurentiis, känner till honom och med Zlatan vet du aldrig vad som händer, sa Raiola till CRC.

Familjen en faktor

Monica Colombo, journalist på Corriere della Sera, tror att en återkomst till Italien kan vara aktuell för Zlatan Ibrahimovic. Inte minst med tanke på de starka band som hans familj har till landet.

– Hans flickvän, Helena Seger, älskar Italien och Milano i synnerhet. Familjen äger fortfarande ett hus i centrala Milano. Däremot tror jag inte att en återkomst till Milan är aktuell just nu då det är osäkert vem som kommer att styra klubben i framtiden. Jag tror inte heller på Inter då de har Mauro Icardi som de vill satsa på. Om han kommer tillbaka till Italien, då blir det Napoli, säger hon.