Zlatan Ibrahimovics flickvän Helena Seger älskar Italien och vill flytta tillbaka Foto: E-Press Photo.Com / /ALL OVER PRESS E-PRESS PHOTO.COMZlatan Ibrahimovics flickvän Helena Seger älskar Italien och vill flytta tillbaka Foto: E-Press Photo.Com / /ALL OVER PRESS E-PRESS PHOTO.COM
Zlatan Ibrahimovics flickvän Helena Seger älskar Italien och vill flytta tillbaka Foto: E-Press Photo.Com / /ALL OVER PRESS E-PRESS PHOTO.COM
Enligt Monica Colombo är hela familjen förtjusta i Italien Foto: Marc Ausset Lacroix / Bestimage / STELLA PICTURESEnligt Monica Colombo är hela familjen förtjusta i Italien Foto: Marc Ausset Lacroix / Bestimage / STELLA PICTURES
Enligt Monica Colombo är hela familjen förtjusta i Italien Foto: Marc Ausset Lacroix / Bestimage / STELLA PICTURES

Segers önskan – flytta till Italien: "Älskar det"

Publicerad

Mino Raiola öppnar för att Zlatan Ibrahimovic kan gå till Napoli nästa säsong.

Och Monica Colombo, journalist på Corriere della Sera, tror att hans familj skulle vilja det.

– Hans flickvän, Helena Seger, älskar Italien, säger hon.

Zlatan Ibrahimovic kom till Manchester United i somras och skrev på ett ettårskontrakt med option för ännu ett år. Efter sin succéhöst så gick tränaren José Mourinho ut och sa att Zlatan kommer att stanna i United även över nästa säsong.

Frågan är om han hade kollat det med Zlatan innan. För den svenska anfallsstjärnan är inte lika säker.

– Ingenting är klart än, från min sida. Vi får vänta och se. Vi får se vad som händer, sa han till The Guardian i helgen.

Raiola öppnar för Napoli

Om Zlatan skulle lämna United efter säsongen har såväl Kina som USA pekats ut som möjliga destinationer för svensken. Även en återkomst till Italien finns på kartan.

Zlatan spelade för tre olika klubbar i Italien (Juventus, Inter och Milan) under sju säsonger och nyligen gick hans agent Mino Raoila ut och sa att Zlatan kan komma att spela för en fjärde, nämligen Napoli.

– Zlatan har alltid varit kär i staden Neapel och folkets passion. Han växte upp i en familj med människor som liknar napolitanarna och sen har han arbetat med mig. Jag vet att klubbens president, Aurelio De Laurentiis, känner till honom och med Zlatan vet du aldrig vad som händer, sa Raiola till CRC.

Familjen en faktor

Monica Colombo, journalist på Corriere della Sera, tror att en återkomst till Italien kan vara aktuell för Zlatan Ibrahimovic. Inte minst med tanke på de starka band som hans familj har till landet.

– Hans flickvän, Helena Seger, älskar Italien och Milano i synnerhet. Familjen äger fortfarande ett hus i centrala Milano. Däremot tror jag inte att en återkomst till Milan är aktuell just nu då det är osäkert vem som kommer att styra klubben i framtiden. Jag tror inte heller på Inter då de har Mauro Icardi som de vill satsa på. Om han kommer tillbaka till Italien, då blir det Napoli, säger hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag