Guidetti försvarar Leo
Messi: "Kolla bara"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
John Guidetti tror att hans Celta Vigo har en bra chans i Europa League
Foto: Thanassis Stavrakis / AP TT NYHETSBYRÅN
Samtidigt tar svensken Messi i försvar: "Folk sitter och "mördar" Messi på Twitter".
Foto: Bagu Blanco/Bpi/Rex/Shutterstock / BAGU BLANCO/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

VIGO. John Guidetti ser ut att starta i kvällens Europa League-match mot Sjachtar Donetsk - där Celta måste ha med sig ett bra resultat inför returen.

- När vi gör en bra match slår vi vilket lag i världen som helst. Det har vi bevisat, säger Guidetti.

Samtidigt tar svensken Lionel Messi i försvar efter att Barca-stjärnan fått massiv kritik efter Barcelonas förlust mot Paris Saint-Germain.

Celta Vigo tar emot Sjachtar Donetsk när det är dags för Europa Leagues sextondelsfinaler.

Det första av två dubbelmöten spelas på Balaídos ikväll i en match där svenske anfallaren John Guidetti väntas gå in från start.

Trots att förlusten mot Atlético Madrid senast sved är självförtroendet på topp efter att 24-åringen hittat målformen.

– Formen känns bra, jag har gjort mål i mina senaste matcher. Mot Atlético senast räckte det inte till seger vilket så klart var en besvikelse, säger han.

Hur ser du på matchen mot Sjachtar ikväll?

– Det är en tuff match. Sjachtar är ett bra lag. Det är vår chans att göra det bra i Europa. Vi vet själva att vi har kvalitén att slå vilket lag som helst.

- Vi har slagit Barça och vi har slagit både Real Madrid och Atlético. När vi gör en bra match slår vi vilket lag i världen som helst. Det är inget vi bara säger utan det är fakta, vi vet att vi kan göra det.

"Okej, han gör en dålig match?"

24-åringen menar att det kommer krävas en topprestation över två matcher.

– Vi ska åka bort och spela under förutsättningar som en del spelare inte är vana vid. Det kommer kanske vara minus 10 grader vilket inte brassarna och argentinarna inte är vana vid.

Svensken tar också Lionel Messi i försvar efter att Barcelonastjärnan fått massiv kritik efter det spanska storlagets överraskande förlust med 0-4, borta mot Paris Saint-Germain i Champions League i tisdags.

– Folk älskar att se människor misslyckas. Kolla bara på hur folk sitter och "mördar" Messi på Twitter för att han gör EN dålig match på tio år. Den mot PSG.

– Okej, han gör en dålig match men är det inte okej att han har en dålig dag? Hela Twitter behöver ju inte gå loss på honom bara för det? Men det finns hatare överallt, så är det bara, säger Guidetti.