Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelarna att hålla koll på i toppmatchen: ”Säljs i sommar”

Daniel Svensson – en av spelarna att hålla koll på i kvällens match.Foto: Bildbyrån

I kväll kan du se toppmötet i Ettan Norra mellan Brommapojkarna och Vasalund utan kostnad på SportExpressen Play.

Här är några av de största profilerna och talangerna att hålla koll på i matchen.

 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play! 

Både Brommapojkarna och Vasalund är med i toppen av Ettan Norra och på måndagskvällen möts lagen.

Den matchen sänds utan kostnad på SportExpressen Play och det kryllar av profiler och talanger på planen. 

Det här är bara några av spelarna som du kan titta lite närmare på.

 

BP

Oskar Fallenius.Foto: Bildbyrån

Oskar Fallenius. Supertalang som rivstartat säsongen och levererat viktiga och vackra mål. Kantspelare som inom kort kommer spela på en högre nivå och danska storklubben Bröndby är en av klubbarna som scoutat honom på nära håll.

 

Daniel Svensson. Redan klart att ytterbacken säljs till danska Nordsjälland i sommar. Tränaren Shaun Constable har uttalat sig om att han tror att Svensson kan spela för det svenska A-landslaget inom kort. En av flera supertalanger i BP.

 

Simon Helg. Utöver de unga talangerna har BP flera meriterade spelare som Jesper Arvidsson, Christer Gustafsson – och Simon Helg. Yttern slog igenom som 17-åring i Hammarby och har spelat på elitnivå sedan dess. Nu har han hoppat på BP:s projekt för att hjälpa föreningen tillbaka till elitnivå.

 

Vasalund

Ekin Bulut. Fjolårets målkung i Ettan har fortsatt leverera i år. Giftig i straffområdet och hade intresse från elitklubbar i Sverige samt Turkiet inför årets säsong. Spelar med all sannolikhet i en högre serie inom kort.

 

Mai Traore.Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Mai Traore. Gjorde tre mål och två assist – i en och samma match mot Nyköping nyligen. Anfallare som har många kvaliteter och enligt klubbens sportchef Chengis Rehman kommer bli såld till en större klubb inom en snar framtid. ”Jag är säker på att han inte är kvar hos oss längre än säsongen ut”, säger han.

 

Marko Nikolic. Var bara 16 år när han debuterade i AIK och spåddes en lysande framtid. Karriären har inte gått spikrakt sedan dess men nu är Nikolic redo för att sätta ny fart. Har en stor roll som lagkapten och offensiv mittfältare där mycket av spelet går via hans fötter.