Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Snuvar allsvenska klubbar på talangen

Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN
Foto: Linköping City FC / Youtube

Lilleström ser ut att vinna dragkampen om Uba Charles, 19. Enligt uppgifter till SportExpressen är den norska klubben överens med Ljungskile om en affär.

Det var tidigare i juli som SportExpressen kunde rapportera om intresset från Gif Sundsvall för Ljungskiles mittfältare Uba Charles. Klubben ville värva honom under sommaren men hade samtidigt konkurrens från ett par klubbar till i Skandinavien.

Nu ser Charles ut att flytta till Norge. SportExpressen kan avslöja att Lilleström och Ljungskile är överens om en övergång för spelaren. Just nu förhandlar Lilleström med Charles om hans personliga villkor men det hela kan bli klart inom de närmsta dagarna om de sista detaljerna faller på plats. Charles är en central mittfältare och har gjort två mål på 13 matcher för Ljungskile den här säsongen. Mittfältaren spelade i fjol för Linköping City och värvades till Ettan Södra efter ett provspel.

Tv: Magnus Pehrssons nya liv