Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Seriefinal och ångestmöte – matcherna du inte får missa på SportExpressen Play

Se de snyggaste målen från senaste omgången av Ettan. Alla matcher i Ettan och Elitettan direktsänds på SportExpressen Play.
Sylvia och Hammarby – två lag som slåss i toppen av respektive serie.Foto: Bildbyrån

Två lag möts i en riktig seriefinal och viktiga poäng i bottenstriderna står på spel.

Missa inte fotbollsfesten på SportExpressen Play i helgen med direktsända matcher från både Ettan och Elitettan.

Här är några av de mest intressanta matcherna de kommande dagarna.

Se alla matcher från Elitettan på nya SportExpressen Play! 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play! 

Fredag

Alingsås-Jitex: Jitex Mölndal har imponerat och ligger femma i tabellen. En vinst mot Alingsås och laget kan smyga med i toppen på allvar.

Enda matchen i Elitettan som spelas på fredagskvällen med start 18.15.

Lördag

Brommapojkarna-Hammarby: Stekhett möte i toppen av Elitettan. BP har imponerat mot de favorittippade lagen tidigare och vann stort mot Morön senast. Vinst här och BP ligger före Hammarby i tabellen. Bortalaget å sin sida åkte på en blytung förlust mot Alingsås senast.

Torn-Tvååker: Torn har chansen att hänga med i toppstriden i Ettan Södra och slåss om en kvalplats till superettan. Laget har bara fyra poäng till Utsikten på andra plats inför den här omgången. Tvååker slåss samtidigt för att hålla avståndet nedåt, till Qviding på kvalplats skiljer det fyra poäng.

Söndag

Berga-Team TG: Här är det viktiga poäng på spel. Hemmalaget ligger sist i norra serien med endast fyra poäng inspelade. Team TG ligger precis under kvalstrecket med elva poäng på kontot. Ångestmöte! 

Vasalund-Sylvia: Returmöte i seriefinalen av Ettan Norra och match ett i onsdags bjöd på högklassig underhållning. Vasalund rivstartade och ledde med 3-0 innan hemmalaget kom tillbaka och kvitterade. Det bjöds på fint spel, drömmål och dramatik. Som upplagt för en ny fotbollsfest nu.

Eskilsminne-Qviding: Om Berga mot Team TG är ett ångestmöte i den norra serien är det här motsvarigheten i den södra. Eskilsminne är näst sist i serien med elva poäng, Qviding ligger på kvalplats med 16.

Se alla matcher från Elitettan på nya SportExpressen Play! 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play!