Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se toppmötet på SportExpressen Play – utan kostnad

Oskar Fallenius, BP, är en av de talangfulla spelarna på planen i måndagens match.Foto: Bildbyrån

Både Brommapojkarna och Vasalund drömmer om superettan.

På måndagskvällen ställs lagen mot varandra i ett hett möte – en match som sänds utan kostnad på SportExpressen Play.

– Häftigt att vi kan bjuda på en match där det kryllar av spelare som kan vara framtida allsvenska stjärnor, säger Mattias Wallström, livesportansvarig för Bonnier News, där Expressen ingår.

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play! 

Den nya livesporttjänsten SportExpressen Play, som är ett samarbete mellan Expressen, Bonnier News lokala titlar och mediekoncernen NTM, är sedan en tid tillbaka i full gång.

Senare i år kommer ett stort antal försäsongsmatcher med SHL- och Hockeyallsvenska lag att visas och när innebandysäsongerna drar i gång sänder vi samtliga matcher i SSL på både herr- och damsidan.

Redan nu visas alla matcher i fotbollsserierna Ettan och Elitettan på sajten – och på måndag bjuder vi på ett hett toppmöte i form av mötet mellan Brommapojkarna och Vasalund som kommer sändas utan kostnad.

– Häftigt att vi kan bjuda på en match där det kryllar av spelare som kan vara framtida allsvenska stjärnor, säger Mattias Wallström.

För att se matchen går du in på Sportexpressenplay.se, klickar på matchen och skapar ett konto.

Alla matcher i Ettan går att se på SportExpressen Play där ett månadsabonnemang kostar 299 kronor och att köpa matcherna som PPV 139. På SportExpressen Play ser du även Elitettan och SSL samt försäsongsmatcher i hockey.

Vissa matcher sänds även på lokala sajter inom Bonnier News Local (fd Mittmedia), NTM och på Expressen Premium.

– Vår satsning livesänd sport med SportExpressen Play som kärnan är långsiktig. Nu visar vi Ettan och Elitettan och senare så kommer de heta försäsongsmatcherna i hockeyn och hela SSL, säger Mattias Wallström.