Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rankades som stor talang – klar för allsvenska klubben

Gustav Nordh, här under tiden med Piteå i division 2.Foto: Bildbyrån

Inför årets säsong värvades han från Piteå i division 2 till Team TG i Ettan Norra.

Nu går Gustav Nordh vidare och är klar för Varberg inför säsongen 2021.

– Jag uppfattar det som att man spelar en rolig och snabb offensiv fotboll som jag tror kan passa mig bra. Bois är också en klubb som visat att man ger unga spelare stort förtroende, vilket absolut har lockat, säger han till föreningens hemsida.

 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play!

Gustav Nordh, född 2000, kom till Team TG från Piteå inför den här säsongen och rankades inför säsongen som en av de största talangerna i serien.

Nu går han vidare och har skrivit på för tre säsonger med Varberg, meddelar föreningen på sin hemsida.

– Jag har följt både allsvenskan och superettan ganska mycket. Jag följde Bois en hel del i fjol och har kollat mycket under denna säsong. Jag uppfattar det som att man spelar en rolig och snabb offensiv fotboll som jag tror kan passa mig bra. Bois är också en klubb som visat att man ger unga spelare stort förtroende, vilket absolut har lockat, säger mittfältaren.

Team TG ligger just nu på 14:e plats i Ettan Norra, under nedflyttningsstrecket.

Laget föll med 1-5 mot Gefle den gångna helgen. Innan det tvingades man flytta matcher under förra veckan då stora delar av truppen insjuknat i corona.

Nästa match för Team TG spelas mot Nyköping på söndag och sänds på SportExpressen Play.