Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nykomlingens blixtvärvning – tar in engelsman i sista stund

IFK Luleås sportchef Daniel Kalén (till vänster) värvade in målvakten Charlie Bryan (höger) inför premiären.Foto: Privat

IFK Luleå är tillbaka i Ettan och premiärspelar mot Sylvia på söndagskvällen.

Då slog laget till med en värvning i sista minuten.

Målvakten Charlie Bryan är klar på ett korttidskontrakt.

 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play! 

På lördagen blev 24-årige målvakten Charlie Bryan klar för nykomlingen i Ettan Norra.

Klubben agerar efter att man fått en skada på Tomas Adell som blir ur spel en längre tid.

– 2018 spelade jag med Ytterhogdal och sedan dess har jag varit i England. Tränat med några lag utan att det riktigt blivit något konkret. Förra veckan dök den här möjligheten upp och jag tackade ja egentligen direkt. Det känns bra att vara på plats och det är en spännande möjlighet, säger han till föreningens hemsida.

Har spelat mot Djurgården

2016 fick Charlie Bryan chansen att träna med Östersunds FK i Allsvenskan och stod dessutom i en träningsmatch mot Djurgården där han blev vald till matchens lirare.

Nu kastas han direkt in i hetluten och är med i matchtruppen i dagens seriepremiär mot Sylvia, en match som går att se på SportExpressen Play med start 19.30.

– Det blir hastigt in i matchandet. Men nu är jag glad att vara på plats och att spela för IFK Luleå. Jag är väldigt laddad för att starta igång, säger Bryan som skrivit på ett avtal som sträcker sig fram till sommaruppehållet.