Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Stormade både inom föreningen och utanför”

Jesper Arvidsson spelar med BP den här säsongen.Foto: Bildbyrån

Inför årets säsong lämnade Jesper Arvidsson Sirius och allsvenskan – för Brommapojkarna och ettan norra.

I senaste avsnittet av Ettanpodden berättar han om tiden i Djurgården, uppbrottet med Sirius och varför hans sejour i Norge egentligen blev så kort.

 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play! 

Ytterbacken Jesper Arvidsson har en lång karriär på högsta nivå i Sverige och Norge bakom sig och om den berättar han i senaste avsnittet av Ettanpodden.

Inför årets säsong bröt han sitt avtal med Sirius i förväg och skrev på för Brommapojkarna i division 1.

– Det är många personer jag tycker om i Sirius och jag gillar ju Sirius, sedan är det klart att min bästa tid i Sirius var med Kim och ”Tolle”. Sedan försvann dem, och med det försvann delar av förtroendet hos tränaren för mig. Jag tror att om Kim och ”Tolle” fortfarande varit kvar i Sirius hade jag spelat kvar, så kan vi väl säga, säger Arvidsson i podden.

Utöver det pratar han även om de framgångsrika åren i klubben, sin sejour i Norge och tiden i Djurgården. En tid som inledningsvis var turbulent.

– Det stormade väl både inom föreningen och utanför, säger Arvidsson, som också berättar att han ångrar att han inte stannade kvar i Djurgården.

 

Lyssna på hela avsnittet av Ettanpodden här.