Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Kommer testet tillbaka negativt så är jag redo”

BP:s Oskar Fallenius stod för ett hattrick senast.
Jesper Arvidsson.
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

BP:s myckelspelare Jesper Arvidsson saknades i senaste omgången då hans fru varit sjuk i corona.

Nu är han aktuell för spel i sista seriematchen när laget kan säkra en kvalplats till superettan.

– Jag skickade in mitt test i dag, kommer det tillbaka negativt är jag redo, säger han.Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play!

När BP vann mot jumbon Nyköping senast med hela 7-1 gjorde man det utan Jesper Arvidsson.

Den rutinerade försvararen, som värvades till klubben inför den här säsongen, kom aldrig till spel då hans fru varit sjuk i corona.

Brommapojkarna ligger tvåa (kvalplats till superettan) i tabellen inför den sista omgången och har två poäng ned till Sollentuna som jagar.

I sista omgången som spelas på söndag ställs de mot redan klara seriesegrarna Vasalund, och Arvidsson har förhoppningar om att komma till spel.

– Det avgörs i dagarna. Frugan har varit sjuk i covid så jag har varit tvungen att stanna hemma. Skickade in mitt test i dag, kommer det tillbaka negativt är jag redo att köra. Har haft noll symptom och frugan har varit isolerad så har goda förhoppningar, skriver han i ett sms till SportExpressen.

”En stor förlust för oss”

BP-tränaren Shaun Constable hoppas ha sin försvarare tillbaka på söndag.

– Han är en viktig spelare för oss, det är en stor förlust för oss när han är borta. Men han har inga symptom så vi väntar på svar och hoppas att han kan spela, säger engelsmannen.

Hur ser du på utgångsläget inför sista omgången?

– För oss är det ingen mening att göra matchen större än den är. Vi visste efter förlusten mot Täby att alla matcher som kommer är en i raden av matcher vi måste vara framgångsrika. Vi koncentrerar oss på uppgiften, vi möter seriesegrarna och det är ett riktigt starkt lag.

Söndagens matcher börjar 14.00 och sänds på SportExpressen Play.


Se när Ali Suljic får en drömträff i senaste matchen mot Nyköping.