Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fick sparken – tar över konkurrenten

Se de snyggaste målen från senaste omgången i Ettan.
Mattias Lindström tar över Tvååker.Foto: Bildbyrån

Tidigare i år fick Mattias Lindström lämna sitt uppdrag som tränare för Eskilsminne i Ettan Södra.

Nu tar han över bottenkonkurrenten Tvååker.

– Jag har varit enormt rastlös, säger han till HD.se.

 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play!

Tidigare elitspelaren Mattias Lindström fick sparken från Eskilsminne efter en tuff period i Ettan Södra tidigare i år.

När sedan Tvååker valde att gå skilda vägar med Mårten Lundqvist och assisterande Goran Ravnjakovic blev lösningen att plocka in Lindström, som tidigare i karriären tränat laget.

”Sedan en rätt så lång tid har varken spelet eller resultatet levt upp till förväntan och det har skapats en nedåtgående spiral kring att förväntningarna inte uppfyllts. Någonstans börjar då diskussioner om vad som går att göra vilket pågått en längre tid men varken diskussionerna i sig eller åtgärderna har än så länge lett till något som helst resultat. Till slut kom föreningen fram till att nästa åtgärd är att göra en förändring på ledarsidan vilket nu lett till att Mårten och Goran inte längre leder verksamheten utan att Mattias Lindström kommer in i stället”, skriver föreningen på sin hemsida. 

Ställs mot sin tidigare klubb

Därmed tar Lindström över laget som i skrivande stund ligger precis ovanför kvalstrecket, två poäng före Lindströms tidigare klubb Eskilsminne.

– Jag har en historia där och vet hur klubben och spelarna fungerar. Jag trivs med att vara där uppe. Det känns naturligt. Så här sent på en säsong hade jag inte hoppat på något helt nytt lag som jag inte har koll på, säger Lindström till HD.se.

Tvååkers nästa match spelas mot Utsikten på söndag och direktsänds på SportExpressen Play med start 14.00.

Den sjunde november ställs Mattias Lindström mot sitt gamla lag då Tvååker spelar borta mot Eskilsminne.