Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Fått i gång målkungen – behöver ta fler poäng”

Se de snyggaste målen från senaste omgången i Ettan. Alla matcher direktsänds på SportExpressen Play.

Äntligen helg – och äntligen fotboll!

Här är några av de hetaste matcherna som visas på SportExpressen Play de kommande dagarna.

 

Se alla matcher från Elitettan på nya SportExpressen Play! 

Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play!

Lördag

Tvååker-Värnamo: Hemmalaget har fyra poäng ned till strecket och behöver poäng – men det blir en tuff utmaning. Nu väntar nämligen Värnamo som fortsätter ånga på i toppen, leder serien med hela elva poäng och stormar mot superettan.

Den här matchen skulle ha spelats 14.00 men är flyttad till 13.

Kvarnsveden-Lidköping: Hemmalaget ligger näst sist i Elitettan med tio inspelade poäng. På samma poäng, men två placeringar högre upp, återfinns Lidköping. Här står mycket på spel.

Karlstad-Karlslund: Hemmalaget repade sig efter en blytung start och har dessutom fått i gång målskytten David Johannesson den senaste tiden. Men efter två raka förluster är laget fortfarande i stort behov av poäng för att skaka av sig lagen längre ned i Ettan Norra. Ett av de lagen är just Karlslund som ligger på kvalplats.

 

Söndag

Jitex Mölndal-Brommapojkarna: Fyran och femman i Elitettan möts och här gäller det att vinna för att haka på topplagen AIK, Morön och Hammarby. Tar något av lagen chansen att vara med i den absoluta toppstriden?

Gefle IF-IF Brommapojkarna: Två lag som tidigare varit högre upp i seriesystemet möts i Ettan Norra. BP ligger tvåa fyra poäng bakom Vasalund och Gefle återfinns i mitten av tabellen. 

Se de snyggaste målen från senaste omgången av Elitettan. Alla matcher sänds på SportExpressen Play.