Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"En bluff – den här killen har lurat mig"

Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO BILDBYRÅN

TV4-profilen Elin Wass första dejt med fotbollsproffset Oscar Hiljemark började som ett fiasko.

Wass tvingades sitta i en timme och vänta på att stjärnan skulle dyka upp. 

– Jag tänkte: "Han kommer inte. Det här är en bluff. Den här killen har lurat mig", säger Wass i TV4-programmet "Playmakers". 

TV4 Play-programmet ”Playmakers”, där tittarna får följa kvinnorna som är gifta med svenska NHL-spelare, är tillbaka med en andra säsong. Ny för den här omgången är 24-åriga Elin Wass från Jönköping som är förlovad med EM-guldhjälten och Panathinaikos-stjärnan Oscar Hiljemark, 25.

I senaste avsnitt av "Playmakers" berättar paret om hur de träffades. De kom i kontakt med varandra via sociala medier, och Wass tog sig till Eindhoven, där Hiljemark spelade i storlaget PSV. 

"Det här är en bluff"

Men kärlekssagan kunde ha fått en bättre prolog. 

– Vår första dejt började med att jag fick sitta på flygplatsen i en timme. Jag tänkte: “Han kommer inte. Det här är en bluff. Den här killen har lurat mig", säger Wass i "Playmakers". 

Hiljemark hade dock en godtagbar förklaring när han dök upp, kraftigt försenad. 

– Min träning hade blivit flyttad en timme. Vi hade förlorade helgen innan så tränaren hade samtal med oss. Så jag blev lite försenad, säger Hiljemark. 

Foto: ALEX LJUNGDAHL

Men trots irritationen hade Wass svalt ilskan när Hiljemark väl dök upp och presenterade sig. 

"Snyggaste killen jag sett"

– När jag satt där på flugplatsen och väntade på Oscar var det inte enda tanke som flög genom mitt huvud. Det var spännande att sitta där. Tänka, hur kommer det att vara? Det var mycket pirr i magen. Han är den snyggaste killen jag sett. Man nästan skämdes när han kom. Han är så fin, säger Wass. 

När SportExpressen pratade med Wass i november vittnade hon om att dejten blivit en succé, trots den knaggliga starten. 

– Det klickade direkt och var aldrig en tyst minut. Allting bara flöt på. Det tog väl två eller tre dejter sen kände vi båda att ”shit, nu gör det väldigt ont att åka ifrån varandra”. Jag jobbade ganska mycket och han hade ingen chans att komma till Sverige, men vi försökte ses så mycket vi kunde, sa hon då. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!