Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Emir Bajrami har skrivit på för Monaco

Emir Bajrami är klar för Monaco.

Precis som FotbollsExpressen.se:s kunde berätta tidigare, har landslagsstjärnan bestämt sig för franska AS Monaco - där han varit och gjort läkarundersökningen under dagen.

Han nobbade spanska Deportiva La Coruna.

- Monacos storsatsning är ett lockande alternativ för Emir, säger hans agent Patrick Mörk

Redan för någon månad sedan deklarerade svenske landslagsstjärnan Emir Bajrami att han skulle lämna holländska Twente för en annan klubb.

FotbollsExpressen.se kunde redan i går avslöja att mittfältaren valde mellan AS Monaco och en spansk La Liga-klubb. Enligt holländska uppgifter till FotbollsExpressen.se har nu Bajrami bestämt sig.

Det blir storsatsande AS Monaco som blir landslagsstjärnans nästa klubb.

Lånas ut från Twente

Han lånas ut under en längre till den franska klubben där han främst lockas av satsningen att ta sig tillbaka till högstaligan igen. Bland annat har klubben värvat stortränaren Claudio Ranieri - och gjort en rad uppmärksammade nyförvärv. Dessutom har mångmiljardären och klubbens ägare Dmitry Rybolovlev lovat mer pengar till nyförvärv för att göra klubben till en av Frankrikes största igen.

"Ett fantastiskt ställe att bo på"

Affären bekräftades under tisdagseftermiddagen. Innan övergången blev klar berättade Bajramis agent att spelaren lockades av Monacos nya projekt.

- Jag vill inte kommentera någon innan det är klart, men kan säga att Emir är lockad av AS Monacos storsatsning. Dessutom är det ett fantastiskt ställe att bo på, säger hans agent Patrick Mörk.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.