Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elanga utvisad efter bråkiga kaosscener

Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL
1 / 7

Matchhjälte och utvisad efter bråk. 

Anthony Elanga var i händelsernas centrum när Manchester Uniteds U23-lag besegrade Everton med 1-0 under fredagen. 

Anthony Elanga är den svenske stortalangen i Manchester Uniteds ungdomslag som knackar på dörren till Premier League. På det har han gjort succé i det svenska U21-landslaget.

Men under fredagskvällen hamnade den unge svensken i rejält blåsväder i en match med Manchester Uniteds U23-lag.

Detta sedan han först blivit hjälte i mötet med Everton och det redan i matchens andra minut med ett avslut från nära håll.

Dock återfanns han i matchprotokollet av en mindre smickrande anledning under matchens slutskede.

Elanga utvisad efter bråk

19-åringen hamnade nämligen i ett bråk på tilläggstid, när Manchester United skulle försvara sin ledning. Den unge svensken kastade först bolen på en motståndare när Everton fått frispark och det slutar med kalabalik.

Elanga delade ut både en och två knuffar mot en motståndare och ett bråk med nästan samtliga av planens spelare utbryter.

Situationen slutar med att så väl Elanga som ytterligare två spelare tilldelas röda kort och visas ut innan slutsignalen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.