Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Drömflytten krossad efter deras uppbrott

Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JULIO MUNOZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / PIOVANOTTO MARCO/ABACA STELLA PICTURES

Adil Rami ville avsluta sin fotbollskarriär i USA och Los Angeles.

Men nu ser det inte ut at bli så efter uppbrottet med Pamela Anderson, skriver The Sun.  

Jag har en livvakt nu på grund av att han skrämmer mig”, skrev hon på Instagram för ett tag sedan enligt The Sun. 

Pamela Anderson och fotbollsstjärnan Adil Rami har minst sagt haft ett skakigt förhållande och nu har hon lämnat honom.

Modellen har anklagat Rami för otrohet – och nu har hon till och med skaffat en livvakt samt flyr Frankrike för att hon är rädd för honom, skriver The Sun. 

”Han dök upp på mitt hotell och vakterna tog bort honom. Jag har en livvakt nu på grund av att han skrämmer mig”, skriver hon på Instagram enligt tidningen. 

”Jag har blivit bedragen”

Skådespelaren och modellen Pamela Anderson, 51, har de senaste två åren dejtat den franske fotbollsstjärnan Adil Rami, 33.

Förra månaden gjorde paret slut, efter att Anderson fått veta att Rami ska ha varit otrogen. På Instagram skrev Anderson ett inlägg, där hon anklagade den franske landslagsspelaren för att ha bedragit henne.

”Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit bedragen, och blev lurad att tro att vi hade en ”stor kärlek”? Jag är förkrossad över att ha upptäckt allt de senaste dagarna. Att han levt ett dubbelliv. Han brukade skämta om andra spelare som hade flickvänner på samma gata, i lägenheter nära sina fruar. Han kallade de männen monster?”, skrev Pamela Anderson till bilden.

Ville avsluta karriären i USA

Enligt L'Équipe ville den franska mittbacken avsluta sin fotbollskarriär i USA och Los Angeles. Men det ser inte så ljust ut just nu efter uppbrottet med Pamela Anderson. 

Tidningen hävdar att Anderson hade kontaktat aktieägaren hos en av klubbarna i MLS. Men nu kommer den kontakten inte längre vara till någon nytta efter att Pamela Anderson upptäckt att Rami varit otrogen mot henne och att hela deras äktenskap varit en lögn, skriver The Sun.