Hassan N'Dam N'Jikam och Zlatan Ibrahimovic. Foto: INSTAGRAM
Hassan N'Dam N'Jikam och Zlatan Ibrahimovic.  Foto: INSTAGRAM

Draget: Zlatan tränar med världsmästaren

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic tränar i Monaco inför comebacken på fotbollsplan.

Och i lyxgymmet 39 Monte Carlo fick han sällskap av en världsmästare. 

Zlatan Ibrahimovics rehabilitering pågår för fullt och flera klubbar följer utvecklingen med intresse. Engelsk press har hävdat flera gånger om att Manchester United kan tänka sig att skriva på ett nytt avtal med stjärnan, som råkade ut för en allvarlig knäskada i Europa League-matchen mot Anderlecht i våras. 

Och italienska medier påstår å sin sida att Zlatans gamla klubb Milan också kan tänka sig att förstärka sitt anfall med 35-åringen. Så sent som i går påstod tidningen La Repubblica att Zlatans agent Mino Raiola lagt fram ett förslag till Milan, i vilket Zlatan skulle kunna räkna med en utbetalning på 10 miljoner kronor per spelad match. 

Svensken i Monaco

Oavsett var han hamnar, så står det klart att Ibrahimovics rehabilitering går framåt. Han har själv publicerat en video där han tränar på gymmet 39 Monte Carlo i Monaco. 

"Ingen tid att vila", skriver Zlatan på Instagram. 

Zlatan och mästaren

På gymmet stötte Zlatan tydligen ihop med stjärnboxaren Hassan N'Dam N'Jikam. Denne är regerande världsmästare i mellanvikt för boxningsorganisationen WBA. Han har gått 38 matcher som proffs, vunnit 36 och förlorat endast två. 

"Det är alltid ett nöje att ha de här två fantastiska idrottare tränandes på vårt gym", skriver 39 Monte Carlo på Instagram.  

https://www.instagram.com/p/BXnLbUJBX1H/
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag