Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Djur hade inte förlåtit detta svek”

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Foto: JOSE COELHO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/CHERNYKH IMAGO SPORTFOTODIENST

Alexander Kerzhakov är en av Rysslands mest framstående fotbollsspelare genom tiderna. Men nu har 37-åringen hamnat i blåsväder. 

Detta efter att han lämnat sin fru en månad efter hon hade fött deras barn. 

– Jag kommer aldrig förlåta honom, säger exfrun Milana Tyulpanova. 

Kerzhakov har en gedigen fotbollskarriär bakom sig och har bland annat spelat i Sevilla och Dynamo Moskva, samtidigt som han har gjort 30 mål för det ryska landslaget. 

Nu är Kerzhakov åter omtalad i rysk press, men inte på grund av hans prestationer på fotbollsplanen. 

Det är hans exfru som har gjort en intervju med skådespelerskan Agatha Muceniece på hennes Youtube-kanal, enligt sport-express.ru. Hon berättar att han lämnat henne - en månad efter hon fött deras barn.  

– Jag kommer aldrig kunna förlåta honom, speciellt inte efter hur han uppförde sig i detta ögonblick, säger Milana Tyulpanova. 

Dotter till känd affärsman

– Jag har en väldigt tung tid bakom mig. Min far dog och sex månader senare födde jag en son vars pappa lämnade mig efter ytterligare en månad. Jag vet inte hur du kan förlåta detta. Jag kan inte göra det, oavsett hur mycket jag försöker. Djur skulle inte ens förlåta ett sådant här svek. 

Milana Tyulpanova, som gifte sig med Kerzhakov 2015, fortsätter: 

– Han och min pappa pratade ganska bra. Min pappa stöttade honom alltid, och så säger han att han är trött på mina humörsvängningar. Jag tror att jag inte kan förlåta honom. Mitt hjärta var krossat till en början, men du lär dig att leva med det. 

Milana Tyulpanova är dotter till den berömda politikern och affärsmannen Vadim Tyulpanov från Sankt Petersburg. 26-åringen har samtidigt 1,1 miljoner följare på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CBGzxHOqxzU/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.