Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Djordjic klubblös igen - ska träna med BP

Foto: Nils Petter Nilsson

Bojan Djordjic lämnar Royal Antwerpen - på grund av klubbens ekonomiska problem. Kontraktet är brutet och nu är mittfältaren på väg hem till Sverige. Medan den förre AIK-mittfältaren letar ny klubb ska han träna med Brommapojkarna för att hålla i gång.

- Det ligger närmast till hands, säger Djordjic till FotbollsExpressen.se.

Det var för några veckor sedan som FotbollsExpressen.se kunde avslöja att Bojan Djordjic var på väg att lämna Royal Antwerpen, efter bara några månader i klubben.

Detta efter att den belgiska klubbens ekonomiska problem uppdagats, då Manchester Uniteds samarbetsklubb dras med mångmiljonskulder.

Klubben i problem

Efter en tids förhandlingar har Djordjic och Antwerpen nu gått skilda vägar.

Kontraktet är brutet och svensken har efterskänkt fyra månadslöner. 

- Det stämmer, jag är på väg hem nu och kontraktet är brutet. Klubben hade skulder och vi kunde inte komma överens om en fortsättning, säger han.

Visste du om klubbens skulder innan du skrev på?

- Nej, det är något som har uppdagats de senaste månaderna. Jag tror inte ens United visste om hur skuldsatta Royal Antwerpen var.

Träna med BP

Vad händer för dig nu?

- Jag är på väg hem till Sverige och kommer att sitta på läktaren på Råsunda när AIK möter IFK Göteborg.

Och fotbollsmässigt?

- Jag har några alternativ, jag måste ju hålla i gång. Det lutar åt att jag tränar med BP som är min moderklubb, medan jag letar ny klubb.

Enligt belgiska uppgifter till FotbollsExpressen.se Djordjic haft ett anbud från ett bottenlag i Belgiska högstaligan.

- Vi får se vad som händer. Jag ska hålla i gång med träning och sedan får vi se vad min nästa klubbadress blir.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.