Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Detaljen som får fansen att hylla Nilsson Lindelöf

Dagens tre största sportnyheter.
Foto: RICHARD WAINWRIGHT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: RICHARD WAINWRIGHT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf lämnade planen skadad. 

Men hyllas stort av Manchester United-fansen efter matchen mot Inter. 

”Fansen var särskilt imponerade över att svensken var så komfortabel i att bygga upp anfall från sin backposition”, skriver Manchester Evenings News. 

Det har tidigare ryktats om att Barcelona rycker i den svenske mittbacken. Men av allt att döma blir Victor Nilsson Lindelöf kvar i Manchester United, vilket klubbens fans lägger stor vikt vid. 

När laget mötte Inter under lördagen klev svensken visserligen av planen skadad, men fick trots det höga betyg av de engelska medierna samtidigt som han hyllas för sitt offensiva spel. 

”Gjorde ingen besviken”

”Fansen var särskilt imponerade över att svensken var så komfortabel i att bygga upp anfall från sin backposition” skriver Manchester Evenings News som också menar att Lindelöf, under matchen mot Inter, visade varför Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer ska bygga backlinjen runt just honom. 

”Victor Lindelöf och Axel Tuanzebe fick chansen från start i Singapore till många United-fans förtjusning, de gjorde ingen besviken”. 

Utöver en fin försvarsinsats av Manchesterlaget skriver den engelska pressen om Mason Greenwoods fina mål samt att nyförvärvet Aaron Wan-Bissaka förtjänar den uppmärksamhet han har fått. 

United vann matchen med 1–0.