Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Det går månader utan att vi träffas”

Dennis Rodman om Nordkorea
Foto: Alberto E. Tamargo / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Randy Litzinger / TT NYHETSBYRÅN

Trinity Rodman, 19, hjälpte sitt Washington Spirit ta sig vidare till semifinal i NWSL.

På läktaren stod pappa Dennis Rodman, för ovanlighetens skull.

Jag var chockad, överväldigad, glad, ledsen, allt”, skriver Trinity Rodman på Instagram och öppnar upp om relationen till sin pappa.

Fotbollstalangen Trinity Rodman fanns med på planen när Washington Spirit blev klart för semifinal i NWSL-slutspelet. Ashley Hatch gjorde matchens enda mål hemma mot North Carolina Courage under söndagen.

Basketlegendaren Dennis Rodman var på plats och stöttade sin dotter.

Den senaste matchen var extremt känslosam. Ja Dennis Rodman dök upp på en NWSL-match, men även min pappa, överraskade mig vid en stor match i min karriär efter ÅR. Jag var chockad, överväldigad, glad, ledsen, allt.”, skriver Trinity Rodman på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CTzV-jel44E/

”Jag går månader om inte år utan att träffa honom”

I det känslosamma inlägget skriver 19-åringen om sin ansträngda relation med pappa Dennis.

De flesta vet inte det men min pappa spelar ingen stor roll i mitt liv, vi ser inte lika på många saker. Jag går månader om inte år utan hans närvaro eller kommunikation. Att vara i rampljuset har varit tufft för oss, mig och han. Vi har inte den bästa relationen, men i slutet av dagen är han människa, jag är människa... Han är min pappa, och jag är hans lilla tjej och det kommer aldrig ändras. Jag kommer att förbättra mig och se fram emot varje dag som jag hoppas att han gör också.”.

I början av året skrev Trinity Rodman historia. Washington Spirit ropade ut hennes namn när de hade andravalet i draften till den amerikanska högstaligan NWSL. Trinity Rodman blev då den yngsta spelaren i ligans historia att bli draftad.

Washington Spirit ställs mot OL Reign på söndag.

https://www.instagram.com/p/CWChHTwMium/

Tv: Zlatan om 40-årsfirandet

Zlatan om 40-årsfirandet: ”Fick känna mig speciell”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.