Liam Miller i irländska landslagströjan. Foto: PAUL THOMAS / APLiam Miller i irländska landslagströjan. Foto: PAUL THOMAS / AP
Liam Miller i irländska landslagströjan. Foto: PAUL THOMAS / AP
Liam Miller. Foto: PAUL THOMAS / APLiam Miller. Foto: PAUL THOMAS / AP
Liam Miller. Foto: PAUL THOMAS / AP

"Det är fruktansvärt – hoppas han överlever"

Publicerad

Han spelade för Manchester United och i Celtic var han lagkamrat med Henrik Larsson – nu har Liam Miller drabbats av cancer.

På Twitter får han stöttning av både Manchester och Celtic.

– Tankarna från alla i Manchester United går till Liam Miller i denna svåra tid, skriver klubben på Twitter.

Irländske fotbollsspelaren Liam Miller har drabbats av cancer. Han spelade i Manchester United mellan 2004 och 2006, och har även spelat i klubbar som Celtic och Sunderland, samt flera år i Nordirlands landslag.

Nu skickar Manchester United ett meddelande till Miller via Twitter, där de skickar sitt stöd till honom och hans familj i den här svåra tiden.

https://twitter.com/ManUtd/status/930029493984559106?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Fen%2Fnews%2Fman-utd-celtic-send-messages-of-support-to-liam-miller-amid%2F9c0nceuf128d1d9qutetzfhar

36-årige Liam Miller spelade i Celtic i fyra år och var då lagkamrat med Henrik Larsson. Även Celtic skickar sina tankar till Miller och hans familj.

https://twitter.com/celticfc/status/930025067777544192

"Fruktansvärt"

Flera före detta landslags- och klubbkamrater har skickat meddelanden till honom via Twitter, och hoppas att han lyckas bli frisk från sin cancer.

Enligt hans gamla lagkamrat från Tam McManus genomgår han strålbehandling , och fortsätter kämpa mot sjukdomen.

"Det är fruktansvärda nyheter jag hört om Liam Miller, jag håller tummarna för att han ska överleva på nåt sätt. Han var i USA för cellgiftsbehandling i månaden och flyger tillbaka för att fortsätta behandlingen", skriver McManus.

https://twitter.com/The_Tman10/status/929832947246600192

"Hoppas att han kan överleva"

Flera välbekanta spelare som Chris Sutton och Alex Bruce har också uttryckt sin sorg över Millers besked. 

"Jag hoppas att han klarar sig", skriver Bruce. 

https://twitter.com/chris_sutton73/status/929870159120039937

 

https://twitter.com/odea_darren/status/929840792830709760

 

https://twitter.com/AlexBruce84/status/929857419211149312

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag