Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ricardo Santos på väg bort från Djurgården

Foto: Marcus Ericsson

Erton Fejzullahu är Djurgårdens senaste nyförvärv - vilket kan göra så att brassen Ricardo Santos lämnar klubben. Enligt uppgifter till FotbollsExpressen.se tittar klubben nu på en lösning för att sälja alternativt låna ut spelaren. Just nu förs diskussioner med en norsk klubb, som Santos kan komma att besöka redan under onsdagen.

Det var för två dagar sedan som FotbollsExpressen.se kunde avslöja att Djurgården ville köpa loss Erton Fejzullahu och att man jobbade hårt på att få klart de sista detaljerna.

Under gårdagen gick också klubbens manager Magnus Pehrsson ut på den officiella hemsidan och bekräftade övergången.

I och med Fejzullahus ankomst har nu Djurgården hela fem anfallare i truppen, då Kennedy Igboananike, James Keene, Ricardo Santos och Alhaji Kamara är de andra fyra.

Ska bekanta sig med klubben

Enligt FotbollsExpressen.se: källor kan nu brassevärvningen Santos komma att lämna DIF - då klubben ser över en utlåning alternativt en försäljning.

Anfallaren kom till klubbens som bosmanspelare inför den här säsongen, efter en sejour i Kalmar, men har inte alls infriat förväntningarna.

Santos facit är tre mål på 14 matcher så här långt.

Just nu ska Djurgården föra en diskussion med en norsk klubb angående spelaren och Santos kan redan under onsdagen vara på plats i Norge för att bekanta sig med klubben.