Foto: Joel Marklund
 Foto: Joel Marklund

Öqvist gravid - missar London-OS i sommar

Publicerad
Uppdaterad
Josefine Öqvist missar OS-slutspelet i London i sommar.
På fredagen skickade Tyresö FF ut ett pressmeddelande om att landslagsstjärnan är gravid.
- Jag hoppas att allt går bra och att jag kan fortsätta med fotbollen under 2013, säger Öqvist.
Josefine Öqvist gjorde stor succé under VM i Tyskland i somras och var en av hjältarna som firades i Göteborg efter bronset.
Nu står det klart att det inte blir något spel för "Jossan" under hela 2012.

Tillbaka 2013

Anfallaren är gravid och beräknas föda i slutet på juli - mitt under London-OS.
- Jag hoppas att allt går bra och att jag kan fortsätta med fotbollen under 2013, då satsar jag givetvis på spel i Tyresö FF och landslagsspel under EM nästa sommar, säger Öqvist.
Tyresö FF:s tränare Stefan Fredriksson:
- Vi kommer att sakna Josefines glädje och energi, både på plan och i omklädningsrummet , men samtidigt lyckönskar vi henne för det finns inget större än att få barn. Från början var det planerat för 3 – 4 nya spelare in i truppen, men med tanke på att Madeleine Stegius inte kunde kombinera skolan med våra träningstider och Josefins graviditet är det inte omöjligt att vi kompletterar truppen ytterligare. Ett viktigt led i detta var vår värvning av offensiva Veronica Boquete.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag