Foto: Andreas Fröberg
 Foto: Andreas Fröberg

Maja Krantz klar för spel i Notts County

Publicerad

I höstas lämnade fotbollsbacken Maja Krantz damallsvenska Linköping utan att ha någon ny klubb på gång.

Nu är det klart, 28-åringen går till Notts County i den engelska ligan.

"Jag ser verkligen fram emot en ny utmaning. Efter många år i den svenska ligan var det här exakt vad jag väntade på. Jag flyttar till Nottingham med en önskan om att utvecklas som spelare, men också för att bidra", säger hon till klubbens webbplats.

Tog SM-guld 2009

Krantz spelade nio säsonger med Linköping och var med och tog SM-guld 2009, har fyra titlar i svenska cupen och har spelat i Champions League två säsonger.

"Hon kommer med mycket erfarenhet", säger tränaren Rick Passmoor.

Notts County slutade femma i förra säsongens WSL som består av åtta lag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag