Caroline Segers besked efter operationen: ”Jag är inte klar”

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: Instagram

Caroline Seger har genomgått en häloperation.

På Instagram berättar den svenska landslagskaptenen om det – och ger ett besked om framtiden.

”Jag gav allt jag hade men denna gång måste jag däremot kasta in handduken,” skriver hon.

Caroline Seger har varit en stabil stomme i det svenska fotbollslandslaget i många år, och var inför sommarens EM på jakt efter revansch sedan den snöpliga guldmissen i OS i Tokyo sommaren innan. Så blev det inte för Seger, som under mästerskapet fick sparsamt med speltid på grund av en långdragen hälproblematik. 

På Instagram berättar hon om skadebekymren.

”Från och till har jag haft problem med min vänstra häl. I EM:s andra match mot Schweiz kände jag att det brände till i hälen och efteråt kunde jag knappt gå på min vänstra fot. En magnetröntgen visade en ruptur i hälsenan… De följande dagarna var ovissa och väldigt jobbiga, men tack vare vår fantastiska sjukgymnast Annika Näsmark - som än en gång hjälpte mig att bevisa motsatsen - kom jag tillbaka. Vi alla minns däremot utgången och uttåget ur EM,” skriver Caroline Seger.

Där visar hon också upp bilder från operationen hon tvingats genomgå för att få ordning på hälen.

”Jag gav allt jag hade men denna gång måste jag däremot kasta in handduken. Operationen är nu klar. Tack till Pär och alla på Orthocenter,” skriver hon.

Men den som tror att det här blir slutet på Segers karriär får tänka om. Den svenska lagkaptenen avslutar nämligen sitt inlägg med ett tydligt besked:

”Nu får jag tyvärr vara utan min älskade fotboll ett tag men jag är fast besluten om att komma tillbaka. Jag är inte klar. Jag vill avsluta på mitt sätt och mitt sätt är inte fullbordat.”

Rosengård, Segers tillhåll till vardags, bekräftar på sociala medier att stjärnan missar resten av säsongen.

https://www.instagram.com/p/ChShsGgtQVS/?utm_source=ig_web_copy_link

TV: Caroline Seger om Sveriges EM