Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan-bilderna som förvirrar spanjorerna

Foto: Imago Sportfotodienst

"Vad är det de skrattar åt?"

Den frågan ställer sig spanska Sport och Mundo Deportivo, som båda har sett påstådda fienderna Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi skratta gott tillsammans under gårdagens supermöte i Champions League.

Det skrevs mycket i spansk press om Zlatan Ibrahimovics relation med Lionel Messi under svenskens en säsong långa sejour i Barcelona. De två giganterna uppgavs vara allt annat än såta vänner – delvis på grund av att Zlatan vägrade acceptera Messis odiskutabla stjärnstatus inom klubben.

Men uppgifterna om en schism mellan Zlatan och Messi fick sig en törn i går. När spelarna klev in för andra halvlek av Champions League-mötet mellan Barcelona och Paris Saint-Germain fångades ett glatt möte mellan de före detta lagkamraterna av tv-kamerorna placerade i spelargången på Camp Nou. På bilderna såg man Messi säga något som möttes av skrattsalvor från Zlatan och en annan före detta Barça-spelare i PSG, Thiago Motta.

"Vad sa du, Leo?"

Och denna lilla kuriositet får stor uppmärksamhet i den spanska pressen.

"Vad skrattade Messi, Ibrahimovic och Motta åt", skriver Sport.

"Vad sa du, Leo?"

Även Mundo Deportivo verkar ha svårt att svälja att de forna "rivalerna" har försonats.

"Det var en underlig scen", skriver tidningen.

Samtidigt betonar Sport att Zlatan tog ut Messi i sin drömelva av forna medspelare och att han ofta haft goda saker att säga om argentinaren.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!