Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toni Kroos hjälte för pressat Real

Foto: TOLGA BOZOGLU / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Real Madrid var pressat i Champions League. 

Men Toni Kroos löste seger borta mot Galatasaray – och laget är fortsatt med i jakten på slutspelsplatser. 

Paris Saint-Germain hade kunnat skriva historia under tisdagskvällen. Om PSG hade vunnit sin match, samtidigt som Real Madrid spelat oavgjort i sitt möte med Galatasaray, hade Paris-laget varit det första laget någonsin att bli klart för slutspel redan efter tre omgångar. 

PSG gjorde sitt jobb borta mot Club Brügge, men Real Madrid var inte speciellt sugna på att bjuda PSG på avancemanget. Speciellt inte med tanke på att laget var i starkt behov av seger mot Galatasaray, efter en poäng på de två inledande gruppmatcherna. 

Toni Kroos hjälte för Real Madrid 

Det blev Toni Kroos som fixade segern åt Real. I den 18:e minuten hamnade bollen hos tysken, som satte bollen i krysset via en Galatasaray-försvarare. 

Eden Hazard, som var tillbaka i elvan efter att ha missat helgens ligamöte på grund av att han blev pappa, hade ett superläge att göra 2-0 i den andra halvleken men satte bollen rätt i ribban. 

– Där borde han nog göra mål om han ska spela på den här nivån, säger experten Lars Lagerbäck i Viasat.

Matchen slutade 1-0 – och Real Madrid är tvåa i sin grupp.